Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ALGEMENE VOORWAARDEN

JULES AND JACKIES

Paulus Potterstraat 42
1318 PP Almere

KvK : 69755663
BTW:NL002221832B38


1. INLEIDING
Dit document zet de voorwaarden uiteen die op het gebruik van deze website en op de aankoop van producten via deze website van toepassing zijn. Indien u vragen heeft met betrekking tot de voorwaarden dan kan u contact opnemen met: info@julesandjackies.nl.

2. PRIJZEN
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Jules and Jackies zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zullen aan het totale bedrag worden toegevoegd. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de prijzen op de website correct zijn. Als er kennelijk toch sprake is van een fout, dan zullen we u zo snel mogelijk informeren en u de mogelijkheid geven om de bestelling tegen de correcte prijs te bevestigen of te annuleren. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Jules and Jackies. U gaat op het moment van bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. BESTELLEN
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Jules and Jackies die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn dan kunt u Jules and Jackies hierover per e-mail berichten. Wanneer Jules and Jackies binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaan wij ervan uit dat alle gegevens correct zijn. Jules and Jackies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van een typefout en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. Ondanks dat Jules and Jackies gebruikt maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Jules and Jackies u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen om tot een overeenkomst te komen.

4. BETALEN
Wanneer de bestelling van Jules and Jackies via de site plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten aan Jules and Jackies te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van IDEAL onze voorkeur geniet, verzenden naar België via Bancontact. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Jules and Jackies streeft ernaar om de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

5. VERZENDEN EN VERZENDKOSTEN
Wij verzenden onze items met PostNL en maken gebruik van de standaard verzendopties met track & trace. De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn:

Nederland
Brievenbus pakketje             : € 4,25   (tot 2kg)
Pakket                                      : € 6,95   (tot 10 kg)

België
Pakket met track and trace : € 13,00

6. LEVERING
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Jules and Jackies streeft ernaar om de bestelde artikelen binnen 10 dagen te verzenden, met uitzondering van pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. Wanneer het pakket verzonden wordt dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt grootst en mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. Tijdens feestdagen kan de levertijd iets uitlopen, als dit het geval is dan nemen wij contact met u op.

Aangezien alle producten met de hand gemaakt wordt in ons atelier, kan het voorkomen dat door ziekte/ongeval de producten niet binnen de genoemde levertijd geleverd kan worden. Als dit het geval is dan zal Jules and Jackies contact met u opnemen.

7. RETOURNEREN
U heeft het recht om de door Jules and Jackies geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De 14 dagen verstrijkt na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen. Om gebruik te maken van het retourneren kunt u een e-mail sturen naar info@julesandjackies.nl. De producten mogen niet gebruikt zijn alvorens deze te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen risico, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Jules and Jackies behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van de retourzending. Mocht het product een gebrek vertonen dan dient u deze direct na ontvangst aan ons te melden. Bewaar het bewijs van verzenden tot uw retour bij ons is verwerkt. U ontvangt het bedrag zo snel mogelijk retour gestort op uw rekening wanneer wij het product hebben ontvangen. Wanneer Jules and Jackies binnen 14 dagen geen mail van u heeft ontvangen betreft het retourneren, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

8. PERSOONLIJKE GEGEVENS
Om de bestelling te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheer programma van Jules and Jackies. Daarnaast worden uw gegevens door Jules and Jackies aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van nieuwsbrieven. Mocht u deze mails niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Jules and Jackies bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9. AANSPRAKELIJKHEID
Jules and Jackies is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Jules and Jackies geleverde producten. Jules and Jackies kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefout of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Jules and Jackies beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de desbetreffende bestelling minus de verzendkosten.

10. AFBEELDING EN OMSCHRIJVING
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. Omdat alles handgemaakt is kan de patroonplaatsing afwijken van de foto’s. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Jules and Jackies kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Jules and Jackies is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11. VRAGEN EN OPMERKINGEN
Jules and Jackies streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen.

Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Jules and Jackies het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@julesandjackies.nl).


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.